Als kind ben ik opgegroeid met de bijbel en het is altijd mijn inspiratiebron geweest. Toen ik op mijn 23e een bijbelschool deed bij YWAM, kwam Gods woord pas echt tot leven. Ik leerde de historische achtergrond bij de verhalen en ontdekte hoe je een tekst beter kan begrijpen als je het in de context leest. Maar het meest belangrijke wat ik leerde is dat God persoonlijk tot ons spreekt door de bijbel.

Inmiddels ben ik getrouwd, moeder van vier kinderen en vind ik het soms best lastig om tijd te nemen om bijbel te lezen. Dat komt vooral, omdat ik de lat voor mezelf zo hoog leg en meteen een heel hoofdstuk wil lezen. Daarom probeer ik nu elke dag te beginnen met 1 tekst, het mooie daarvan is dat die tekst dan de hele dag blijft hangen. Soms maak ik er een tekening bij of schrijf ik de tekst op een kaart met mooie letters. Ik vind het heerlijk om creatief met Gods woord bezig te zijn!

Sinds kort schrijf ik korte bijbeloverdenkingen voor she rises . Ik vind het geweldig om andere vrouwen te mogen bemoedigen! Het mooie is, dat ik terwijl ik zo’n stukje schrijf diep de tekst in moet duiken en er zelf ook altijd wat van leer en bemoedigd wordt. Ik hoop dat het ook jou mag bemoedigen!

Lizzy

Hi, ik ben Lizzy. 10 jaar getrouwd en moeder van 4 kinderen. Creatieve duizendpoot, gezellige kletskous, dromer, herstellend perfectionist. Gek op Gods schepping en altijd op zoek naar natuurlijke middeltjes voor health & beauty. Fun fact: Ik dans tijdens het tanden poetsen en zing tijdens het koken. Na 10 jaar in het buitenland probeer ik weer een beetje in Nederland te aarden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch