Hi, ik ben Liesbeth Bakhaev, lifecoach & pastoraal counselor, 12,5 jaar getrouwd en moeder van 5 prachtige kinderen. Ik geniet van de natuur, creatief bezig zijn, muziek, dans en lezen. Na jarenlang als zendeling gewerkt te hebben zet ik nu mijn gaven & talenten in om vrouwen in Nederland te coachen, motiveren & inspireren.

In mijn eerste blog vertel ik je meer over de naam Lizzy en mijn persoonlijke verhaal.

Missie

Ik ben met ‘Life by Lizzy’ begonnen, omdat ik vrouwen wil helpen herstel te vinden bij God en hen motiveren om te gaan leven waar ze voor gemaakt zijn, te genieten van de mooie dingen die de schepping ons biedt en te leven vanuit rust en in vrijheid. Dit doe ik door het schrijven van blogs en bijbelstudies. Ook bied ik sinds kort persoonlijke lifecoaching aan vanuit de TotalBalance methode.

Na 10 jaar zending ben ik met mijn gezin terug naar Nederland gekomen en heb ik een hele tijd thuisgezeten met burn-out klachten. Ik was mijn passie kwijtgeraakt en had nergens meer energie voor. Ik was geen leuke mama meer en mijn huwelijk hing aan een zijden draadje. Uiteindelijk heb ik contact opgenomen met een TotalBalance coach en heb met haar een coachtraject doorlopen. Stap voor stap ging het beter met mij en daardoor ook met mijn huwelijk en gezin. Ik leerde grenzen stellen, vond rust en balans en herontdekte mijn passie! Ik was zo geinspireerd, dat ik zelf aan de coachopleiding ben begonnen en super enthousiast ben om anderen te gaan helpen. Omdat ik het hele traject zelf heb doorlopen, weet ik hoeveel je kunt groeien door hulp te zoeken bij een coach. Oo sloot de coachopleiding heel mooi aan bij mijn werkervaring in de zending en mijn eerdere councelor training.

Inspiratie

Mijn grootste inspiratie is de bijbel. In het boek Jesaja staat dat onze woestijn zal zijn als de hof van Eden. Wat een mooie belofte! De afgelopen jaren zijn voor mij ook als een woestijn geweest. En nu heb ik weer energie, kan ik liefde uitdelen en geniet ik van de dingen om mij heen. Ik durf weer te dromen en ben veel creatief bezig. Ik ben er ook nog niet hoor, maar ik wil je meenemen op mijn reis, je bemoedigen en inspireren.

Binnenkort zal je hier meer gaan vinden over omgaan met onzekerheid en perfectionisme, kracht en rust vinden als je uitgeput bent, onvoorwaardelijke liefde en respect in je relatie en opvoeding, een natuurlijke, gezonde levensstijl en het christelijk geloof. Maar wie weet ook recepten en andere creatieve ideeën! Laat gerust een berichtje achter, ik vind het altijd leuk om reacties te lezen!

De Heer troost Sion, Hij biedt troost aan haar ruïnes. Hij maakt haar woestenij aan Eden gelijk, haar wildernis wordt als de tuin van de Heer. Het zal een oord zijn van vreugde en gejuich, waar muziek en lofzang klinken.

Jesaja 51:3

nl_NLDutch