Als gecertificeerd TotalBalance coach werk ik met de TotalBalance methode; een combinatie van therapie en coaching op basis van Bijbelse principes. Met dit programma help ik je om in balans te komen met God, jezelf en je omgeving, zodat je het beste uit jezelf kan halen en tot je bestemming kan komen.

Gratis kennismakingsgesprek.

Tijdens dit telefonische gesprek vertel ik wie ik ben en leg ik mijn werkwijze uit. Jij vertelt kort iets over jezelf en waar je tegen aanloopt. Je kunt vragen stellen en we kijken samen of ik jou kan helpen. Als er een klik is, maken we een afspraak voor een (vrijblijvend) intakegesprek.

Intakegesprek

Wanneer je langskomt voor een intakegesprek, nemen we een aantal vragen door. Deze vragen helpen mij om een beeld te krijgen van jouw situatie en helpen jou voor een stukje bewustwording, wat een belangrijke stap is naar herstel of verandering. Naar aanleiding van dit gesprek bepalen we wat voor coachtraject bij jou past. Meestal zijn dit ongeveer 15 gesprekken, maar dat kunnen er meer of minder zijn. Als je besluit het coachtraject aan te gaan, krijg je een werkboek met opdrachten mee naar huis. We gaan dus niet alleen praten, maar ook praktisch aan de slag!

Het coachtraject

In het begin spreken we wekelijks af, later om de twee of drie weken. Hoewel de voorkeur uitgaat naar live gesprekken, is het ook mogelijk om de gesprekken online te doen. Aan het einde van elk gesprek krijg je een opdracht mee. Ook bid ik graag met je, als je hiervoor open staat.

Tijdens de eerste gesprekken gaan we op een creatieve manier aan de slag om je verleden een plekje te geven. Het doel is om negatieve emoties te verwerken en leren van het verleden zodat je betere keuzes kunt gaan maken.

In het tweede gedeelte gaan we kijken naar het heden; wat is jouw persoonlijkheid, wat motiveert jou? Wat geeft je energie en wat kost juist energie?

De laatste fase van het traject is gericht op de toekomst. Aan de hand van de thema’s geloven, groeien, genieten, gezond leven en liefhebben ga je doelen stellen. We maken een planning zodat je balans kunt vinden en echt tot je bestemming mag komen.

Tarieven

De tarieven zijn inkomensafhankelijk. Wanneer je een heel traject in 1 keer betaald, krijg je korting. Mochten de kosten echt een probleem zijn, neem dan toch even contact op. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

  • Kennismakingsgesprek (30 minuten, telefonisch) – gratis
  • Intakegesprek (60 minuten) – 50 euro
  • Coaching gesprek – vanaf 75 euro per sessie (afhankelijk van je inkomen)
  • Basis coach traject – vanaf 1050 euro = 20% korting ( 5 gesprekken van 1,5 uur + 10 gesprekken van 1 uur )

nl_NLDutch