• Je voelt je moe en gestresst
 • het lukt je niet in balans te komen
 • je bent vaak somber of angstig
 • en loopt vast in je werk, gezin of relatie
 • Je verlangt naar rust & balans
 • je wilt groeien in zelfvertrouwen
 • leven met passie en meer energie
 • je zoekt richting en perspectief

Herkenbaar? God wil hoop & herstel geven!

Als life coach bied ik een luisterend oor en advies. Met behulp van de TotalBalance methode help ik je rust & balans te vinden en om te gaan met je emoties. Je gaat groeien in zelfvertrouwen en kunt weer gaan leven vanuit passie, vol liefde & energie!

Life coaching? Wat is dat? Hoe werkt dat?

Een coach is iemand die je aanmoedigt en advies geeft, ervoor zorgt dat je een betere versie van jezelf wordt. Denk maar aan een coach bij sport. Hij staat naast je, maar je zult zelf wel verantwoording moeten nemen en aan de slag moeten. Er zijn verschillende soorten coaches. Een life coach is iemand die jou helpt en begeleidt om je leven weer op orde te krijgen, je koers te bepalen en tot je bestemming te komen. Ik ben een christelijke life coach, dit betekent dat ik vanuit bijbelse principes werk en ook met je bidt, als je dat wilt. Maar ook als je niet gelooft, ben je van harte welkom!

Als life coach kan ik jou helpen…

 • je verleden te verwerken en herstel te vinden bij God
 • af te rekenen met dingen die jou belemmeren om echt te gaan leven
 • inzicht te krijgen in jouw persoonlijkheid, gaven & talenten
 • ontdekken wat jou energie kost en energie geeft
 • stappen te gaan zetten naar een leven vanuit rust en passie

Werkwijze in het kort

Als gecertificeerd TotalBalance coach werk ik met de TotalBalance methode; een combinatie van therapie en coaching op basis van Bijbelse principes. We beginnen met een intakegesprek, wat geheel vrijblijvend is. Als je besluit het coachtraject aan te gaan, krijg je een werkboek met opdrachten mee naar huis. We gaan dus niet alleen praten, maar ook praktisch aan de slag! In het begin spreken we wekelijks af, later om de twee of drie weken. Het Totalbalance traject bestaat uit ongeveer 15 gesprekken, afhankelijk van je situatie kunnen dit er meer of minder zijn. Hoewel de voorkeur uitgaat naar live gesprekken, is het ook mogelijk om de gesprekken online te doen.

Lees hier meer over mijn werkwijze en de tarieven.

In het coachtraject zullen de volgende thema’s centraal staan: geloven, groeien, genieten, gezond leven en liefhebben.

De volgende onderdelen komen aan bod:

We beginnen bij de BRON

Door het verwerken van je verleden, blijven dingen je niet langer achtervolgen en kun je je gaan richten op het NU. We gaan niet heel diep graven, maar wel op een creatieve manier aan de slag.

Jouw unieke persoonlijkheid

Door inzicht te krijgen in wie jij bent, weet je wat bij je past en wat niet en kan je gerichte keuzes gaan maken. We doen o.a. een persoonlijkheidstest en denken na over jouwe passies en dromen.

Doelen stellen

Door te kijken naar wat jou van binnenuit motiveert, kun je gaan focussen op dingen die belangrijk voor jou zijn en waar je energie van krijgt. Daarna ga je stappen zetten zodat je ook echt je doelen kan bereiken!

Ben je nieuwsgierig geworden over dit coachtraject? Heb je nog vragen of twijfel je of dit iets voor jou is? Neem dan gerust even contact op. Ik help je graag verder!

Blijf niet staan bij wat eertijds is gebeurd, laat het verleden nu rusten. Zie, ik ga iets nieuws verrichten, nu ontkiemt het. Heb je het nog niet gemerkt? Ik baan een weg door de woestijn, maak rivieren in de wildernis

Jesaja 43:18,19

Ben je enthousiast geworden om aan de slag te gaan? Bekijk dan hieronder alvast de TotalBalance minitraining!

Bekijk hier de gratis minitraining ‘Total Balance’ !

en_USEnglish